Politika varstva osebnih podatkov – prijava na obveščanje prek elektronske pošte


1. Uporavljavec

Ta politika skrbi za obdelavo oz. uporabo katerekoli osebnih podatkov, ki ga izvaja upravljavec v tem primeru :


Uradno ime podjetja/Naziv:  Kmetijska mehanizacija Trboje d.o.o.
Sedež podjetja: Trboje 10, 4000 Kranj, Slovenija
Zastopnik podjetja: Andreja Rozman


Kmetijska mehanizacija Trboje, d.o.o., skrbi za varovanje vaših osebnih podatkov, tako da deluje v skladu s predpisi in zakoni Zakon o varovanju osebnih ZVOP -1, Ur. l. RS št:94/07 in Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov – GDPR s pričetkom uporabe dne 25.5.2018


2. Uporaba, obseg, namen hranjenja in obdelave

Osebne kontaktne podatke (ime,priimek, naslov ,poštna številka, telefonska številka, e-naslov) hranimo za namene ohranjevanja stika s strankami ,glede na njihova povpraševanja oz. poizvedbe, medsebojnega uspešnega sodelovanja po telefonu ali ustnem dogovarjanju in storitev opravljenih v elektronski pošti in na spletnih straneh. Osebne podatke zbiramo z privolitvijo oz. soglasjem posameznika.


3. Prostovoljno posredovanje podatkov

Posredovanje osebnih podatkov je prostovoljno. Osebnih podatkov nam niste dolžni posredovati, vendar pa če želite z nami vzpostaviti kontakt oz. medsebojno sodelovanje, moramo le te pridobiti od vas in le na ta način lahko uspešno sodelujemo. Zagotavljamo vam, da so vaši osebni podatki zgolj in le namenjeni za uporabo zgoraj navedenih potreb.


4. Obdobje hrambe

Soglasja osebnih podatkov posameznika hranimo do preklica soglasja za hranjenje.(skupaj z njihovo vsebino s katero so bila pridobljena.)Po preklicu soglasja posameznika njegove osebne podatke nemudoma trajno izbrišemo.
Ta Politika velja za uporabnika, ko prvič obišče spletni portal in pri vseh kasnejših obiskih. Z uporabo spletnega portala uporabnik potrjuje, da sprejema in se strinja z vsemi določbami te Politike.

Ta Politika se lahko kadarkoli spremeni ali dopolni brez opozorila ali obvestila. Z uporabo spletnega portala po spremembi te Politike uporabnik potrjuje, da se strinja s spremembami.